» openingstijden en tarieven
Ik werk met flexibele opvanguren.

Ik werk op woensdag,donderdag en vrijdag,tijden in overleg.

In de zomerschoolvakantie ben ik 3 weken,in het voorjaar 1 week en 2 weken rond kerst en oud en nieuw gesloten en wat incidentele dagen. Uiteraard betaalt u voor deze weken of dagen geen opvangvergoeding.
De data's zijn al ruim van te voren bekend, zodat u voldoende tijd heeft om eventueel vervangende opvang te regelen. Naast bv. zelf vrije dagen op te nemen of familie of vrienden vragen kunt u ook overwegen een tweede gastouder(noodgastouder) in te schakelen. Gastouderbureau Berend Botje is u hierbij graag van dienst.

Het tarief voor 2020 is vastgesteld op € 5,12 per uur. Dit bedrag is inclusief broodmaaltijden, vers fruit en tussendoortjes, maar exclusief luiers, potjesvoeding en flesvoeding en warme maaltijd deze dient u zelf mee te brengen.
Naast het uurtarief betaalt u aan het gastouderbureau, dat de kassiersfunctie vervult, een maandelijks bedrag aan bemiddelingskosten.Voor meer informatie hieromtrent verwijzen ik u naar de website van Gastouderbureau Berend Botje.

Het spreekt voor zich dat u bij Loffit gastouderopvang alleen uren betaalt die u vooraf ingekocht heeft en afneemt in de weken dat ik geopend ben. Dit in tegenstelling tot wat gebruikelijk is bij bijvoorbeeld kinderdagverblijven.

Doordat ik een erkende vorm van kinderopvang ben en ingeschreven sta in het landelijk Register Kinderopvang kunt u in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Voor een proefberekening verwijs ik u naar Gastouderbureau Berend Botje.


[ terug... ]Omhoog

Maak vrienden

berendbotje.nl


http://stop-abuse.net/midi/Just_TWayUR.mid Copyright 2002-2020